Πώς λειτουργεί η κρέμα Cetilar®;

Η τοπικής χρήσης κρέμα Cetilar® περιέχει κετυλιωμένα λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης σε υψηλή συγκέντρωση 7,5%. Τα λιπαρά οξέα είναι συστατικά με λιπαντική, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.

Η έντονη σωματική καταπόνηση, οι τραυματισμοί καθώς και ορισμένα νοσήματα μπορεί να τροποποιήσουν τη συγκέντρωση των λιπαρών οξέων στο σώμα μας επηρεάζοντας έτσι την φλεγμονώδη διαδικασία και την ελαστικότητα των ιστών.

Εφαρμογή της κρέμας Cetilar®

Η κρέμα Cetilar® στοχεύει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής συγκέντρωσης των λιπαρών οξέων στην πάσχουσα περιοχή, στη μείωση της φλεγμονής και στη λίπανση των ιστών και συνεισφέρει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της κινητικότητας σε μυς, αρθρώσεις και τένοντες.

Εφαρμόζεται 2 φορές την ημέρα και έχει κλινικά δεδομένα για 12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της κρέμας είναι σημαντικό να γίνεται πολύ καλό μασάζ στην περιοχή του πόνου τουλάχιστον μέχρι αυτή να απορροφηθεί πλήρως.

Η κρέμα Cetilar® μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της είτε συνδυαστικά με άλλη θεραπευτική αγωγή όπως φυσικοθεραπεία.

Χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση εξασφαλίζει υψηλή και γρήγορη απορρόφηση. Ταυτόχρονα, είναι άοσμη και δεν χρωματίζει αλλά ούτε αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα και στα ρούχα.

Εσείς ακόμα να τη δοκιμάσετε;

Ανακαλύψτε την στο φαρμακείο της γειτονιάς σας!