Τι είναι το Cetilar®;

To Cetilar® είναι κρέμα τοπικής χρήσης βασισμένη σε καινοτόμα σύνθεση από κετυλιωμένα λιπαρά οξέα (CFA) φυτικής προέλευσης σε υψηλή συγκέντρωση 7,5%, η οποία προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τις μυοσκελετικές ενοχλήσεις καθώς και αποκατάσταση της λειτουργικότητας σε αρθρώσεις, μυς και τένοντες.

Τα λιπαρά οξέα είναι συστατικά του οργανισμού μας τα οποία έχουν λιπαντική, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Η έντονη σωματική καταπόνηση, οι τραυματισμοί ή ορισμένα νοσήματα μπορεί να τροποποιήσουν τη συγκέντρωσή τους, επηρεάζοντας τη φλεγμονώδη διαδικασία και την ελαστικότητα των ιστών. Το Cetilar® αποκαθιστά με φυσικό τρόπο, τη συγκέντρωση των λιπαρών οξέων στην πάσχουσα περιοχή με αποτέλεσμα την αναστολή της φλεγμονώδους διαδικασίας και τη λίπανση των ιστών.

Ποιοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Cetilar®;

Η κρέμα Cetilar ® μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα και είναι κατάλληλη για ανθρώπους που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και ασχολίες στην οικογένεια, στην εργασία, στην άθληση αλλά και στη διασκέδαση.

Πολλές είναι εκείνες οι φορές που μία μυοσκελετική ενόχληση μας αποτρέπει από διάφορες δραστηριότητες. Όχι πια!
Η κρέμα Cetilar ® θα γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος.

Για ποιες ενοχλήσεις ενδείκνυται;

Η κρέμα Cetilar® αποτελεί μία φυσική και παράλληλα αποτελεσματική λύση για οστεοαρθρίτιδα, μυϊκές ενοχλήσεις, τενοντίτιδες, συνδυασμό με φυσικοθεραπείες και κατά την περίοδο της αποκατάστασης από κάποιο τραυματισμό.

Ανακαλύψτε την στο φαρμακείο της γειτονιάς σας!